Доставка

 

Безплатна доставка /двупосочна за копирни услуги/  при поръчки над 70.00 лв.

За поръчки под 70.00 лв.  цената за доставка е 7.00 лв.

Доставка извън София  се извършват от куриерска фирма по избор и  за сметка на клиента,

Може да изчислите сами какво ще ви струва доставката с калкулатора за доставка на Еконт или Speedy, като натиснете върху линка по -долу.

За подробна информация относно цени и допълнителни услуги свързани с доставката: тел. 0879 04 00 05

Срок на доставка

Доставката в София се извършват след един работен ден Срокът за доставка е от един  до три работни дни след потвърждаването на поръчката в зависимост от населеното място.

Рекламации

Рекламации относно липсващи количества и явни дефекти се предявяват в момента на доставка.

При случаи на скрит дефект на стоката, несъответсвие с обявения размер или обявената търговска марка, имате право да предявите рекламация в едноседмичен срок от датата на фактурата.

Вследствие на рекламацията можете да приемете замяна на продукта или получаване обратно по споразумение заплатената сума.

Рекламираната стока следва да се предостави на търговеца в оригиналната опаковка заедно с придружаващата я документация.

Отказ от стока при онлайн покупка и връщането й е възможно в следните случаи: Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента. – В този случай стоката се подменя в срок от 24 часа след заявката на клиента или се възстановява платената сума, ако преждевременно продуктът е                           изчерпан. Ако стоката има скрит дефект, купувачът има право да направи рекламация в срок от 24 часа от получаването на стоката.

В случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, купувачът може да упражни правото си в 7-дневен срок да се откаже от поръчаната стока в случай, че същата не е използвана и не е нарушена оригиналната й опаковка. – Връщането на стоките по тази точка е за сметка на купувача!

Цени на стоки

Всички цени на сайта са с включен ДДС, освен ако не е посочено друго. Копирен център Арония 2 си запазва правото да променя цените на продуктите по всяко време без предварително уведомление на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на сделката. При допуснати технически грешки в публикациите на сайта, ние имаме правото да откажем изпълнението на поръчка, без да дължим обезпечение на клиента.

 

Конфиденциалност Копирен център Арония 2 ЕООД гарантира конфиденциалността на личните данни на Клиента по Закона за защита на личните данни. Личните данни на Клиента, които той попълва при регистрация, се използват от нас както следва: Име и адрес: за извършване на доставката и попълването на фактура и гаранционна карта. E-mail: за потвърждаване на поръчката и датата на доставка. Телефон: за потвърждаване на поръчката и доставката, или в случай на проблем с наличностите. Копирен център Арония 2 се ангажира да не предава личните данни на трети лица, освен в отговор на запитвания от страна на Клиента за продукти и услуги или при поискване от съответните държавни органи. Копирен център Арония 2  има право да запазва информацията за потребителя, разположена на сървъра на  Копирен център Арония 2 ЕООД  и да ги предостави на съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата, законните интереси и сигурността на копирен център Арония 2 ЕООД.

Всички условия се уреждат от действащият ЗЗП

 

Начини за плащане

Плащане в брой: Плащане в брой може да бъде направено на доставчика при получване на стоката.

Плащане на място с кредитна/дебитна карта

При  доставка на вашите офис консумативи или копирни услуги, можете да заявите доставчикът ни да носи POS-терминал, за да платите на място с кредитна или дебитна карта

С наложен платеж  Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката става при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

 

С Банков превод

При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на копирен център Арония 2 ЕООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. При доставка на стоката не дължите нищо на доставчика.